Beoordelingen

7,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,4
Comfort
7,1
Locatie accommodatie
7,8
Faciliteiten
7,3
Personeel
8,7
Waar voor uw geld
8,6

Beoordelingen

    Robert
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    11 april 2018

    TOP voor die prijs

    Kamers zijn eenvoudig maar toch met een eigen badkamer. Maar vooral : het ontbijt is SUPER. En al vanaf 6 uur te verkrijgen ! Een echte verrassing. En spotgoedkoop.
    Kaj
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    19 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ramon
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    18 februari 2018

    Prima voor gezin op doorreis.

    Gunstig geprijsd hotel. Grote kamer. Prima voor doorreis.
    kurt piepers
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    12 februari 2018
    Prijs kwaliteit top
    Dennis
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    26 september 2017

    Top overnachting gehad voor mijn doorreis

    Kamers waren wat klein maar daar was de prijs naar, het ontbijt was heerlijk niks op aan te merken er was nog iets over en dat mochten we mee nemen
    be

    Beoordelingsscore

    6,7
    11 september 2017
    bed
    chekin
    Robert
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    30 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    J.A.
    nl

    Beoordelingsscore

    5,0
    21 augustus 2017

    Doorreis naar vakantie bestemming

    Oud maar prima voor 1 nacht
    Was oud.
    Chella
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    9 augustus 2017

    Wij komen zeker terug

    Jammer dat er geen plakje kaas, yoghurtje of eitje bij het ontbijt geserveerd werd. Wij zijn niet zo van het 'zoete' ontbijt (chocoladecroissant, chocoladepasta, jam en appelmoesje)
    Erg vriendelijke gastheer. Accomodatie is niet luxe maar erg netjes voldoet prima als je op doorreis bent. Heerlijk geslapen en gedouched. Gebruik gemaakt van magnetron en koelkast. Prima!
    Cindy
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    19 mei 2017

    prima tussenstop

    Het was er heel erg donker buiten , en niemand gesproken of gezien van t personeel.
    We kwamen s avonds laat aan. Maar onze kamer was duidelijk aangegeven met naam op de deur.
    Ton
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    24 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    William.Gray
    au

    Beoordelingsscore

    7,5
    9 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Cel63
    au

    Beoordelingsscore

    9,2
    29 april 2018

    Perfect for what I needed

    No fridge in room this time, had food with me I had to discard, had a fridge last time I stayed
    Location for airport, helpful friendly staff, huge yummy French breakfast for €6
    Cel63
    au

    Beoordelingsscore

    9,6
    30 maart 2018

    Perfect for what I needed

    Friendly staff, clean, decent breakfast, good value
    fi

    Beoordelingsscore

    3,8
    9 maart 2018

    bad

    Room dirty, very uncomfortable bed, and internet didn't work. All in all poorly maintained.
    Fenced parking, microwave and fridge in the room.
    Gary
    gb

    Beoordelingsscore

    7,5
    27 februari 2018

    Good value basic clean accomodation near airport

    Didn't see an email from owner saying key in room, so spent a while trying to figure out how to get in.
    Booked this for one night before an early flight. Clean room and near airport. Just what I needed.
    Dougie Douglas
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    23 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    7 januari 2018

    Excellent value for money

    Auberge de l'Europe is excellent value for money. We needed to spend the night near Lyon but were looking for something inexpensive. Auberge de l'Europe greatly exceeded our expectations! The rooms are simple but good, clean and spacious. With a nice warm shower, a good temperature controller in the room and even a microwave. There is ample parking space available too. We had even received an e-mail with information on our room prior to arrival. (Just a small note that might be important for tall people: the bed is about 1.85m). What sets this accommodation apart is the wonderful host and the pleasant atmosphere. It is an auberge, so has a bar/restaurant part. We were greeted very kindly upon arrival, helped with our room, and then had a good meal (3 courses, with cheese wine etc, exactly what you hope for when you go to France :-) in the bar area. Most of all, we felt very welcome here. And at the same time we felt it's also okay if you just want to stay in the room without much interaction. It was just all very nice after having traveled a long distance. We hope to stay here again!
    andrew
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    4 januari 2018

    Good overnight stop near to motorway.

    A basic room but excellent value.
    Good value for overnight stay. Very good continental breakfast.
    Thomas
    es

    Beoordelingsscore

    5,8
    15 augustus 2017

    Simple but functional and safe

    Nothing much
    Secure parking, clean and functional
Beoordelingen worden geladen